DE SIGER………

” Jeg har arbejdet sammen med Flemming på flere projekter gennem de seneste år og her har han demonstreret stærke strategiske og analytiske evner hvad angår produkter, konkurrenter, kunde segmentering og market strategier. Flemming’s mix mellem dyb teknisk indsigt, viden om markederne indefnor energisektoren og hans kommercielle erfaring/uddannelse gør at hans løsninger er professionelle, realistiske og implementerbare. Han er meget selvstændig arbejdende – men har også skabt et high performance team, som respekterer og anderkender ham som leder. I forbindelse med outsourcing af produktion til Kina har han også vist sig i stand til at træffe og eksekvere svære beslutninger.”

Bjarne Schultz, Senior Director – DANFOSS

Jeg havde Flemming Stig Hansen som foredragsholder på netværksmøde i VB´s Erhvervsklub, hvor han talte om at gøre International forretning i hurtig omskiftelige omgivelser.

Flemmings indgangsvinkel og imødekommenhed, skabte fra starten af foredraget, et meget opmærksomt publikum.

En meget forberedt Flemming Stig Hansen gik i gang med eksempler fra tilhørernes hjemmesider, og gennemgik gode og dårlige ting i en åben dialog med de pågældende firmaer. Det gav en god snak og meget forståelse, hvad der betød noget for at efterlade et positivt indtryk hos de besøgende på hjemmesiderne.

Flemmings materiale fra foredraget samt ekstra materiale blev efterfølgende sendt rundt til deltagerne og jeg har efterfølgende fået feedback fra over 50 % af de deltagende firmaer, hvilket er meget usædvanligt.

Jeg kan kun varmt anbefale Flemming , både som foredrags holder, men også som den person Flemming er, man føler sig underholdt på en vidende måde.

Jens Schønemann Christensen

VB Alliancen A/S

SUSTAINABLE BUSINESS DEVELOPMENT EXPEDITION! 

Book a meeting and learn how you can grow your business in a safe environment with us. 

CONTACT US TODAY!